Cumartesi, Ocak 20, 2007

Bloglardan Denemeler...


En son tatille ilgili yazacağımı söyleyip, bir kelebek kondurmuştum bloğa.. İşte o kelebek tatilimizi geçirdiğimiz Fethiye'nin Yanıklar Köyü Mevkiinde bulunan Pastoral Vadi civarında resmedildi.. Sevgili Tijen İnaltong'da Pastoral Vadide geçirdiği günleri çok güzel ve keyifle anlatmış.. Ben de resimleri toparlar toparlamaz orada geçirdiğimiz güzel günlerden bahsedeceğim..

Yukarıda sabahları kallavi kahvaltılar yapmaya fırsat bulamadığımızda, en çabuk ve lezzetli şekilde atıştırabilmek için yaptığım mini brownieleri ve dereotlu kurabiyeleri görüyorsunuz..

Pastacı Burcu'nun sitesinden aldığım yumuşak mini brownielerin tarifini buradan görebilirsiniz... Ben tadını çok sevdim, yumuşacık ve dolu dolu çikolata lezzeti içeren bir brownie tarifi .. Ofisteki kızlardan da tam not aldı ayrıca.. Çikolatayı seven, yoğun olarak tadını hissetmekten hoşlananlar için de ideal bir lezzet.. Yarım çay bardağı süt eklemem dışında tarife sadık kaldığımı söyleyebilirim..
Dereotlu kurabiyeler
SweetKitchen'dan.. Bu çok lezzetli kurabiyeler sıkça yapılacaklar arasına eklendi bile.. Tarifini buradan görebilirsiniz..
Hem Pastacı'ya hem de SweetKitchen'a bu güzel lezzetleri bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum..